Hotová jídla

 

Pondělí

DORTÍK Z MASCARPONE A ŠLEHAČKY - MALINA, KOKOS, ČOKOLÁDA, JAHODA, LÍSKOVÝ OŘÍŠEK....49,-
Kulajda s vejci a krutony45,-
Hovězí kostky na pepři s bramborovými knedlíky nebo rýží159,-
Salát Benedikt s kuřecím steakem, slaninou a domácí ciabattou159,-
Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší149,-

Úterý

Domácí škvarková placka20,-
DORTÍK Z MASCARPONE A ŠLEHAČKY - MALINA, KOKOS, ČOKOLÁDA, JAHODA, LÍSKOVÝ OŘÍŠEK....49,-
Kuřecí vývar s písmenky45,-
Holandský karbanátek s bramborovou kaší159,-
Hovězí maso v koprové omáčce s houskovými knedlíky159,-
Salát třech sýrů s bylinkovým dipem a domácí ciabattou149,-

Středa

DORTÍK Z MASCARPONE A ŠLEHAČKY - MALINA, KOKOS, ČOKOLÁDA, JAHODA, LÍSKOVÝ OŘÍŠEK....49,-

Čtvrtek

DORTÍK Z MASCARPONE A ŠLEHAČKY - MALINA, KOKOS, ČOKOLÁDA, JAHODA, LÍSKOVÝ OŘÍŠEK....49,-

Pátek

DORTÍK Z MASCARPONE A ŠLEHAČKY - MALINA, KOKOS, ČOKOLÁDA, JAHODA, LÍSKOVÝ OŘÍŠEK....49,-

© 2023 Insion Mapa stránek Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Benedikt Most » Restaurace a jídelní lístek » Hotová jídla

 

Benedikt Most
Rekreační 1048, 434 01 Most

tel./fax: 476 000 055, e-mail: infobenediktmost.cz

  
Podnikové vzdělávání zaměstnanců II., název projektu: Podnikové vzdělávání společnosti OBEX Most s.r.o., registrační číslo CZ. 03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012200, prioritní osa OPZ: Podpora zaměstnanosti a adaptability pracovní síly.

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Tyto stránky používají Cookies, které pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom mohli cookies používat, musíte nám to nejprve povolit.


Nastavení cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Nelze deaktivovat.
Analytické a reklamní cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Vypnutím ztrácíme možnost analýzy výkonu, optimalizace našich opatření i personifikaci.

Odmítnout