Hotová jídla

 

Pondělí

Polévka hovězí s masem a nudlemi40,-
Pečené kuřecí paličky, mačkané brambory, salátek119,-
Smažený sýr, hranolky, naše domácí tatarská omáčka119,-
Variace trhaných salátů, kuřecí steak, dip s naší ciabattou119,-

Úterý

Polévka kuřecí s těstovinovou zavářkou40,-
Hovězí maso v koprové omáčce, domácí houskové knedlíky119,-
Salát třech sýrů, bylinkový dip, naše domácí ciabatta119,-
Smažený 200g vepřový řízek, mačkané brambory, okurka125,-

Středa

Polévka fazolová s uzeninou a domácím rohlíkem40,-
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelím a smaženou cibulkou125,-
Pomalu pečená krkovička, máslové brambory, salátek119,-
Salát z čerstvé zeleniny, grilovaný steak, dip, naše ciabatta119,-

Čtvrtek

Polévka krémová česnečka s chlebovými krutony40,-
Jahodové knedlíky sypané tvarohem, cukrem, máslem a šlehačkou119,-
Kuřecí steak HNĚVÍN, sázené vejce, hranolky - dušená rýže119,-
Španělský ptáček v rozletu, houskové knedlíky - dušená rýže119,-

Pátek

Polévka hovězí s masem a kapáním40,-
Čočka na kyselo, uzené maso, sázené vejce, okurka119,-
Přírodní mini karbanátky, máslové brambory, kyselá okurka119,-
Roštěná na žampiónech, bramborové knedlíky - dušená rýže125,-

© 2021 Insion Mapa stránek Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Benedikt Most » Restaurace a jídelní lístek » Hotová jídla

 

Benedikt Most
Rekreační 1048, 434 01 Most

tel./fax: 476 000 055, e-mail: infobenediktmost.cz

  
Podnikové vzdělávání zaměstnanců II., název projektu: Podnikové vzdělávání společnosti OBEX Most s.r.o., registrační číslo CZ. 03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012200, prioritní osa OPZ: Podpora zaměstnanosti a adaptability pracovní síly.

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.