Hotová jídla

 

Pondělí

Polévka brokolicový krém s krutonky36,-
Espresso s dezertem dle denní nabídky65,-
Kuřecí paličky na medu, bramborová kaše s máslem99,-
Rizoto se zeleninou, kuřecím masem a sýrem - BEZLEPEK99,-
Uzené maso s křenovou omáčkou, houskové knedlíky99,-

Úterý

Polévka kuřecí vývar s bylinkovým kapáním36,-
Espresso s dezertem dle denní nabídky65,-
Španělští ptáčci v rozletu s dušenou rýží99,-
Tagliatelle s kuřecím masem a hříbkovo-smetanovou omáčkou99,-
Zeleninové krupeto s grilovaným lososem - BEZLEPEK129,-

Středa

Polévka fazolová s domácím rohlíkem36,-
Espresso s dezertem dle denní nabídky65,-
Kuřecí steak s hermelínem, dijonská omáčka, hranolky99,-
Opečená jitnička se zelím a vařeným bramborem99,-
Pohankové krokety s uzeným masem, zeleninový salátek - BEZLEPEK99,-

Čtvrtek

Polévka hovězí s fridátovými nudlemi36,-
Espresso s dezertem dle denní nabídky65,-
Lívance s jablky a skořicí99,-
Přírodní kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, hranolky - BEZLEPEK99,-
Smažená viná klobása, šťouchané brambory, okurka99,-

Pátek

DNES HOTOVÁ JÍDLA NEVAŘÍME
RESTAURACE BUDE OTEVŘENA OD 15.00 HODIN

© 2019 Insion Mapa stránek Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Benedikt Most » Restaurace a jídelní lístek » Hotová jídla

 

Benedikt Most
Rekreační 1048, 434 01 Most

tel./fax: 476 000 055, e-mail: infobenediktmost.cz

Podnikové vzdělávání zaměstnanců II., název projektu: Podnikové vzdělávání společnosti OBEX Most s.r.o., registrační číslo CZ. 03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012200, prioritní osa OPZ: Podpora zaměstnanosti a adaptability pracovní síly.

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.